Groepen

 

Met stijlvolle ambiance en Limburgs gastvrijheid zorgen wij ervoor dat uw familie, vrienden, collega’s en relaties zich losmaken van hun alledaagse omgeving. In het koetshuis kunt u samen genieten in de smaakvolle ruimtes voorzien van alle moderne faciliteiten. Geweldig voor een klein gezelschap!

Villa Valkenburg is gelegen midden in het bruisende centrum van Valkenburg op een afgesloten gedeelte; het garandeert volledige privacy. Uw auto parkeert u op onze eigen parking.

Wilt u de gehele Villa exclusief reserveren uitsluitend voor u en uw gasten? Dat kan! Vraag naar onze mogelijkheden en vier uw feest, jubileum, vriendenweekend of een andere feestelijke gelegenheid in de Villa. Een combinatie van Villa Valkenburg en Parkhotel Valkenburg behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Daarnaast bieden wij u de unieke kans om geheel op maat uw zakelijk of feestelijke event (één- of meerdaags) te combineren met diverse activiteiten. Natuurlijk is in het centrum van Valkenburg ook altijd iets te beleven. Met de juiste combinatie van inspanning en ontspanning behalen u en uw gasten het beste resultaat. Uiteraard zorgen wij, geheel naar uw wensen, dat de verschillende programmaonderdelen naadloos op elkaar aansluiten.

De Villa biedt vele mogelijkheden. Wij stemmen die uiteraard geheel af op uw wensen. Mail uw aanvraag naar info@villavalkenburg.nl