Genieten in stijl!

Villa Valkenburg is gelegen midden in het centrum van Valkenburg en gebouwd tegen de Cauberg. Authentiek overnachten en ontspannen in de sfeervol ingerichte villa.

De 8 comfortabele hotelkamers zijn voorzien van een kleine zithoek, een televisie, een koelkast en een badkamer met een bad/douche, toilet, wastafel en een föhn. De 4 standaardkamers en de suite hebben twee eenpersoonsbedden.

De 3 luxe kamers hebben een tweepersoons topper op de bedden liggen. Mindervalidenkamers zijn hier niet aanwezig. De hele villa beschikt over gratis Wi-Fi. Villa Valkenburg werd verbouwd met grote zorg voor de oude elementen, oog voor modern comfort en conform Green Key. Het water gebruikt de villa van de oude waterput met een watertemperatuur van acht graden bij het verwarmen van het pand.

Extra’s/tips:

Souterrain

Suite

Zolder

Familie

villa

Diepen Suite

Appartementen Valkenburg

Villa Valkenburg

Luc-Jan & Jacqueline Gelink

Hengelo

Even een weekendje er tussenuit gepiept. Dan is zo’n hotel als Parkhotel Valkenburg echt top! Heerlijk zwemmen, de sauna, Turks stoombad en massage. We hebben niets overgeslagen.

Peter & Sandra van Rijswijk

Vleuten

We hadden een heerlijk verblijf in het Parkhotel Valkenburg. Je zou bijna vergeten hoe mooi ons land is. We zijn verliefd geworden op het Limburgse Heuvelland.